Skip to main content

Aquest any 2024 La Nit Friki hem participat per primera vegada a la Japan Weekend de Barcelona i ho hem fet amb la companyia d’actors i actrius de doblatge com Mònica Padrós, Quim Sota, Maria Moscardó, Jaume Mallofré i Joan Sanz. Tots ells actors que han tingut un paper important, interpretant a personatges destacats a Bola de Drac i després de la mort del mestre Akira Toriyama, creiem que va ser una bona manera de rendir homenatge.

  • Dissabte vam fer el pòdcast en directe amb la Mònica i el Quim. Ells son les veus del Goku Petit i de l’A17 respectivament. Després de les anècdotes que ens explicaven a la xerrada, vam poder gaudir d’una sessió de signatures i fotos amb els actors.
  • El diumenge va ser més accidentat, ja que vam començar amb uns quants problemes de so. Tot i així vam poder començar La Nit Friki amb el Jaume, en Joan i la Maria sense problemes. Després d’unes quantes preguntes als nostres protagonistes, els micròfons van decidir deixar de funcionar i no vam poder acabar el programa, a falta de 10 minuts. Però en aquest cas va ser un problema general. Tot el palau firal de Fira Gran Via es va quedar sense corrent.

Foto del Dac i el Magori juntament amb els actrs Jaume Mallofré i Joan Sanz i l’actriu Maria Moscardó.

 

Pels actors Quim Sota i Jaume Mallofré era la primera vegada que venien a La Nit Friki i per a nosaltres va ser un orgull poder comptar amb la seva companyia. Ara ja disposen de tassa i clauer del nostre programa com tots els nostres convidats.

Podeu veure totes les fotos que vam fer a la Japan Weekend de Barelona en aquest enllaç

Recordeu que cada dia 1 publiquem el pòdcast de La Nit Friki amb un nou convidat/da on segur que parlem de doblatge, manga i anime.

Comparteix aquest post

Leave a Reply