Skip to main content

Per fí podem dir que La Nit Friki ja té pàgina web i amb .cat

Han sigut diverses les voltes que li hem donat abans de crear-la. Volíem que fos una mena d’aparador per a tot el que fem com associació i també en els directes i pòdcast, però sense caure en l’error de convertir-la en una xarxa social més, de totes les que tenim.

La web es divideix en diferents seccions. Totes molt ben definides per finalitats i contingut.

  • Inici: A la pàgina principal trobaràs l’accés al pòscast i a Youtube i l’enllaç a Twitch per veure els directes quan els fem.
  • Galeria d’imatges: Podreu veure les instantànies dels llocs on anem i de les activitats que fem.
  • Blog: En el blog podreu veure les noticies i novetats redactades de La Nit Friki. Aquí podreu interactuar amb nosaltres, comentant i donant el vostre punt de vista.
  • Botiga: L’enllaç us porta directament a la secció de marxandatge de La Nit Friki a Magoriart.com
  • Projecte: El projecte és tal com diu la paraula, el projecte del nostre programa. Qui som, què fem, a on o fem i com vam començar.
  • Contacta: L’apartat més burocràtic de tots. Deixa la teva info omplint el formulari i contactarem amb tu el més aviat possible.

www.lanitfriki.cat

Com podeu veure, la web està adaptada a tots els dispositius. Ordinador, tauleta i smartphone.

 

La intenció d’aquesta web és que tots els nostres seguidors i persones que vulguin estar assabentades de tot el que fa referència al món del doblatge i de l’anime, ja no tinguin excusa.

La Nit Friki està a quasi totes les xarxes socials, però tot i així encara hi ha gent que mai no sap on som i què fem. Ara a lanitfriki.cat, tindreu accés a tot el nostre contingut més recent a la pàgina principal.

Seguirem treballant a xarxes, evidentment, però mirarem de fer un contingut més informatiu i ben redactat de les coses que fem, per posteriorment compartir-les a xarxes.

Comparteix aquest post

Leave a Reply