Skip to main content

Els Convidats

El més important de La Nit Friki, sense cap mena de dubte, son les persones que han passat pel nostre programa en cada un dels formats. En directe, pòdcast, vídeos en format càpsula o en algun esdeveniment.
Una petita biografia i enllaços als vídeos de Youtube i pòdcast, perquè pogueu veure i escoltar el seu pas pel nostre programa. També trobareu les seves fitxes de doblatge per consultar-les i paliar la vostra curiositat després de veure les entrevistes.

Actriu de doblatge

Aina Lluch

Actriu de doblatge que ha posat veu a la Max d’Stranger Things, la Poppy de Els Anells de Poder i la Kari de Digimon en català entre molts altres.

Ha estudiat teatre musical i juntament amb altres actors i actrius, ha creat una companyia de teatre que es diu Companyia de Sang.

Vam tenir-la de convidada el 20 de febrer de 2024 en directe al canal de twitch de La Nit Friki

Enllaç al vídeo de Youtube

Actor i director de doblatge

Albert Trifol

Actor i director de doblatge ha posat veu a personatges com Shinji Ikari d’Evangelion, Koji Kabuto de Mazinger Z, Near de Death Note, Hughie de The Boys i en Tintin entre molts altres.

També ha dirigit sèries com The Boys, Umbrella Academy o les pel·lícules de Bola de Drac Z nº 10, 11, 12 i 13.

Ha passat pel nostre programa en dues ocasions, al 2021 i 2024 (aquesta última juntament amb Carles Di Blasi)

Enllaç al vídeo de Youtube

Actor i director de doblatge

Aleix Estadella

Actor i director de doblatge que en la dècada dels 90-2000 hem escoltat en la majoria d’animes en català com Inuyasha, Bola de Drac Z, One Piece, Slam Dunk, Fushigi Yugi o Ranma. Però també ha participat en pel·lícules com El Señor de los anillos (Merryl) o Ice Age (Sith).

Després de 3 anys i mig de programa, per fí vam aconseguir quedar amb l’Aleix i poder-lo portar al canal de twitch de La Nit Friki. Primer vam dur-lo al 29 Manga Barcelona, juntament amb Elisabet Bargalló, Marc Zanni i Domènec Farell, i posteriorment, sobre voltants de nadal vam fer un directe amb ell i les Younenki Music. Un programa que va durar més de 2 hores. Teniu el vídeo en el següent enllaç.

Enllaç al vídeo de Youtube

Actror de doblatge

Amadeu Aguado

Actor de doblatge que ha posat veu a personatges com en Gold D. Roger de One Piece, Nappa i General Black de Bola de Drac i en Winston de Els Caçafantasmes entre molts altres.

Va passar pel nostre programa en directe al canal de twitch de La Nit Friki, el 12 de novembre de 2021.

Enllaç al vídeo de Youtube

Actriu

Anna Casas

Actriu formada al Memory (teatre musical), va  reencarnava al personatge de la Ruïnosa del Club Super3, des del 1997 fins al 2006. Va debutar a Tv3 en un capítol de la sèrie Estació d’Enllaç al 1996.

Posteriorment l’hem pogut veure en sèries com La Riera o Cites.

Premiada en diversos festivals com a millor actriu durant el 2020 i 2021, també ha participat en 3 cabarets.

Va visitar-nos a La Nit Friki el 10 d’agost de 2021, entrant en directe al nostre canal de Twitch.

Enllaç al vídeo de Youtube

Actriu de doblatge

Anna Maria Camps

Actriu de doblatge que ha interpretat a l’Arale Norimaki en català (4rta veu), la Meryl del videojoc Metal Gear Solid i la Kaito de l’Est de Bola de drac Z (pel·lícules) entre molts altres personatges i actrius.

L’hem entrevistat en un parell d’ocasions. Al Starraco Unlimited de Tarragona (18 de desembre de 2021) i a Ripoll el mes de maig de 2022

Enllaç al vídeo de Youtube

Actor de doblatge

Carles Di Blasi

Actor de doblatge i cantant que ha posat veu al rei galan dels dimonis, en Sesshomaru d’Inuyasha, en Hiei de Yu Yu Hakusho i en Kyota d’Slam Dunk entre altres.

Ha reencarnat a l’Scar en la versió Live Action de El Rey León, Hearvey Dent a El Caballero Oscuro, Daryl Dixon a The Walking Dead i Billy Carnicero a The Boys i molts més.

El Carles va venir el 6 de desembre del 2021 en un directe a Twitch. Al febrer de 2024 repeteix, visitar-nos juntament amb Albert Trifol.

Enllaç al vídeo de Youtube

Actor de doblatge

Carles Lladó

Actor i de doblatge conegut en el món de l’anime en català per ser la veu d’en Monkey D. Ruffy de One Piece. També ha posat veu al Dende de Bola de Drac Z Kai o en Hikoichi Aida d’Slam Dunk.

Ha passat pel nostre programa un parell de vegades. Una en directe al nostre canal de Twitch, juntament amb el Marc Zanni i sent el dia amb més audiència en directe, i l’altre al Tarraco Manga el 8 d’ctubre del 2022 juntament amb Montse Puga i Óscar Muñoz.

Enllaç al vídeo de Youtube

Actriu de doblatge

Clara Schwarze

Actriu de doblatge que podem escoltar posant veu a la Masumi Sera de El Detectiu Conan, la Reika de Buscant la màgica Doremi o la Josse a Josse, el tigre i els peixos en català.

Segur que també l’heu escoltada en pelis com Bienvenidos a Zombieland, Déjame entrar (2008), Carrie (2013), El señor de los anillos: Los anillos de poder o Maléfica.

Vam poder entrevistar a la Clara en el Sarrià Manga que es va celebrar al març del 2022 a Sarrià de Ter, juntament amb més actrius protagonistes de la pel·lícula Buscant la màgica Doremi.

Enllaç al vídeo de Youtube

Actor de doblatge i cantant

David Garcia Llop

Actor de doblatge i cantant que ha posat veu Aladdín en la seva versió Live Action,  a Cobra Kai fent de Kyler o a Haikyuu en català, posant veu al Kawatabi i Miya.

Actor de teatre i musicals com Veganos el musical. El podreu escoltar com la veu de Polvo de àngel a la sèrie animada Hazbin Hotel.

Va passar pel nostre programa el 14 de juny de 2023, en directe en el canal de Twitch.

Enllaç al vídeo de Youtube

Actor de doblatge

David Jenner

David Jenner és un actor de doblatge que porta en aquesta professió des de ben petit. Amb papers com T.J. de La Banda del Patio, Casper, Sam de El Señor de los Anillos o Rengoku de Guardians de la Nit, recentment també ha posat veu al Son Gohan en les pel·lícules de Bola de Drac Super, al Naruto Uzumaki i a una infinitat més de personatges i actors com Austin Sean o Jamie Bell o Makaulay Culkin.

Va passar per La Nit Friki el mes d’agost de 2022 en directe pel nostre canal de Twitch.

Enllaç al vídeo de Youtube

Dibuixant i historietista

David Ramírez Ros

Dibuixant tortossí afincat a Barcelona, va ser un dels precursors dins dels món dels fanzines i fanarts dedicats al manga i anime. Al llarg de la seva carrera ha tret títols com B3, Sexo Raro, SuPerro, Dragon Fall GT1, Esedé Geté, Conviviendo 19 días, Tal Cual, Minimonsters, Dino Kid, Si Soy i molts més que segur que haureu llegit. També va ser un dels dibuixant de la revista ¡Dibus!.

Va passar pel Més Enllà de La Nit Friki, conduït pel mestre Dac, el 23 de febrer de 2023, en directe en el canal de Twitch.

Enllaç al vídeo de Youtube

Actor i director de doblatge

Domènec Farell

El Domènec és actor i director de doblatge que ha fet infinitat de treballs i el reconeixereu per la seva veu greu. Ha posat veu a personatges com Walter White de The Braking Bad en català. Els fans de l’anime el reconeixereu per se la veu del pirata Buggy i en Freezer de Bola de drac Z Kai + les últimes pel·lícules.

Vam entrevistar-lo juntament amb en Polícules12 com a convidat, el 25 d’octubre de 2022, i vam fer-ho en directe, des de la sala de pòdcast del coworking Itnig a Barcelona.

Enllaç al vídeo de Youtube

Actor de doblatge

Eduard Itchart

L’Eduard Itchart (Edu pels amics) és actor de doblatge i el reconeixereu per personatges com el Doraemon. Ell fa la veu del gat còsmic des de fa més de 20 anys, sent així la seva segona veu. També el sentireu a Guardians de la Nit fent de Inosuke i també al Mr.5 de One Piece.

Entrevistat a l’estudi privat del Magori, vam poder gravar el programa el mes de novembre de 2022 i seria el programa del mes de desembre, sent el pòdcast número 7 de La Nit Friki

Actriu de doblatge

Elisabet Bargalló

Una de les actrius de doblatge amb més carerra en el món d’anime en català. L’Elisabet ha posat veu a personatges com el Dome Sinjo a Dome: El petit geni del beisbol, Son Goten a Bola de Drac Z, la Nami de One Piece, en Mitsuhiko de El Detectiu Conan i en Rantaro entre molts altres. No és una actriu fàcil de veure i l’hem vist en contades ocasions en salons o esdeveniments de temàtica Anime.

Ha passat per La Nit Friki en dues ocasions i aquestes han sigut al Manga Barcelona de 2022 i 2023.

Enllaç al vídeo de Youtube:  MangaBarcelona 2022

Enllaç al vídeo de Youtube:  MangaBarcelona 2023

Actor de doblatge

Enric Isasi-Isasmendi

L’Enric és l’únic actor de doblatge que pot dir que ha participat en tots els episodis de Bola de Drac, exceptuant el primer. En totes les sagues i pel·lícules ha fet la veu del narrador. També el recordareu per fer la veu dels personatges d’anime en català com el Jaken d’Inuyasha, en Mr.3 de One Piece o en Sherlock Holmes. Pels que sigueu més antics, segur que us sonarà la veu de l’inspector Colombo, quan l’emitien per Tv3.

Vam entrevistar-lo pel Pòdcast de La Nit Friki del mes d’octubre del 2023.

Actriu de doblatge

Estel Tort

L’Estel Tort és actriu de doblatge i us sonarà per posar veu a personatges com la Sora Takenouchi a Digimon Adventure en català, la Satsuji Momoi a Kuroko i el bàsquet, una de les Barbie’s de l’última pel·lícula de 2023 i a Zendaya a Dune en català.

Hem comptat amb la presencia de l’Estel en actes com el Manga Barcelona de 2022, xerrada en la que va participar juntament amb Marcel Navarro, Masumi Mutsuda i Irene Miras.

L’estel ha sigut la convidada de l’episodi 22 del pòdcast de La Nit Friki. Concretament el del mes de juny de 2024.

Actriu de doblatge

Eva Lluch

L’Eva és una actriu de doblatge que ha posat veu en molts dels animes en català de la nostra infància, com per exemple la Vídel de Bola de drac Z, la Vivi de One piece o la Màgica Doremi. No només ha posat veu a personatges d’anime sinó que també la podeu escoltar fent de veu en off del Super3 (ara SX3).

Ha passat per La Nit Friki en tres ocasions. La primera va ser durant l’esdeveniment del Sarrià Manga a Sarrià de Ter, juntament amb les demés actrius de Buscant la màgica Doremi (Març 2022). La segona, durant el Manga Barcelona de 2022, coincidint amb el Santi Lorenz, Mark Ullod i Óscar Muñoz i la tercera amb el Ramon Hernàndez, en directe al canal de Twitch de La Nit Friki.

La Nit Friki amb Eva LLuch i Ramon Hernàndez  

Titellaire

Ferran Albiol

El Ferran Albiol és titellaire i ha participat en programes com el Fes Flash (1985), el Cinc i Acció, el Club Super3 o el Mic.

Ha posat veu a personatges tan emblemàtics com el Tomàtic del Super3 o en Cinc Segons del Mic.

Va assistir al nostre programa en la Súper Nit Friki que vam organitzar a Barcelona, el 2 de març de 2024.

Enllaç al vídeo de “La Súper Nit Friki del Super3”

Actor de doblatge

Gerry Núñez

Actor de doblatge que ha participat en animes com Inazuma Eleven, Guardians de la Nit, Haikyuu! o Yona: Princesa de l’alba en català.

Ha posat veu a personatges com Arondir a Els Anells de Poder (tant en català com en castellà), Usagi, de El conejo samurai o Rio a La Casa de Papel: Corea.

Va passar pel nostre programa el 5 de novembre de 2022 juntament amb l’Óscar Muñoz en el Creafest de Manresa.

Enllaç al vídeo de Youtube

Actriu de doblatge

Graciela Molina

La Graciela és una actriu de doblatge coneguda per se veu habitual de Cristina Ricci, Kristen Dunst i moltes més. També us sonarà per ser la veu d’en Tails, el fidel company del Sonic, l’Ariel de La Sirenita, el petit Salvatore de Cinema Paradiso i una infinitat més de pel·lícules i sèries.

Va passar per La Nit Friki el 21 d’abril de 2023 en directe pel nostre canal de Twitch

Enllaç al vídeo de Youtube

Actor de doblatge

Héctor García

Actor de doblatge també conegut pel seu canal de Youtube on fa montatges relacionats amb doblatge i també entrevistes a actrius i actors de doblatge.

Reconeixereu la seva veu per personatges com Levi de Ataque a los Titanes, Gamma 2 de Dragon ball super: superhero, Haneda de El Detectiu Conan o Leonardo a L’ascens de les Tortugues Ninja. 

Va passar pel nostre programa el 9 de març de 2023, en directe al nostre canal de Twitch.

Enllaç al vídeo de Youtube

Actriu de doblatge

Irene Miras

L’Irene Miras és una actriu de doblatge i cantant i ha posat veu a personatges com la Ochaco Uraraka de My Hero Academia o la Nezuko de Guardians de la Nit, la Sora de Buscant la màgica Doremi, Yumi de El detectiu Conan,  la Tory de Cobra Kai i moltes més.

Com a cantant i fins a la data, ha tret 3 singles que podeu escoltar en totes les plataformes de música.

Ha sigut un plaer comptar amb ella en nombroses ocasions. La primera va ser al Sarrià Manga (març 2022), posteriorment al Manga Barcelona del 2022, juntament amb més actors de doblatge, el 12 de febrer del 2023 en un directe a Twitch i en el Sakura fest de Gavà el 26 de març de 2023.

Enllaç al vídeo de Youtube

 

Actor de doblatge

Ivan Labanda

L’Ivan Labanda és actor d’imatge, cantant i actor de doblatge i el coneixereu per donar veu a actors com Chris Hemsworth o Andrew Garfield. La majoria el recordareu per formar part de la família del Polònia i Crackovia de Tv3, on interpretava al Luis Enrique i al president Quin Torra i Miquel Iceta entre altres.
També ha doblat anime en català i ha donat veu al Yuki de Fruits Basket i en Tenbobo de Bobobo.

Va passar per La Nit Friki el 2 de novembre de 2022 en directe pel nostre canal de Twitch

Enllaç al vídeo de Youtube

Actor de doblatge

Iván Priego

Actor de doblatge que ha posat veu a paersonatges com Hinata de Haikyuu, Deku de My Hero Academia i Dr.Hedo de Bola de Drac Super: Superheroi en català.

També ha posat veu a personatges de sèries com Cobra Kai on interpretava a Miguel, Chorme de Dr.Stone o al personatge Boruto (fill de Naruto)

Ha passat pel nostre programa en diferents ocasions i formats. Primer en format pòdcast (Temporada 1, capítol 4) i posteriorment en esdeveniments com el Sakura Fest de Gavà o el Manga Barcelona.

Enllaç al vídeo de Youtube: Manga Barcelona 2022

Enllaç al vídeo de Youtube: Sakura Fest de Gavà 2023

Actriu de doblatge

Jana Massot

La Jana Massot és actriu de doblatge i l’haureu escoltat en pel·lícules com Doraemon: El nou dinosaure d’en Nobita en català fent de Suneo o en algun personatge a Inazuma Eleven també en català.

En castellà ha doblat a bastants personatges en sèries i pel·lícules com Avatar 2: El sentido del agua (Zdinarsik), Hazbin Hotel (Cherry Bomb), Flash (Irish West), Black Adam (Ciclón) o a Silo (Camile Sims).

Va passar pel nostre programa el dia 31 de gener de 2024 en directe pel nostre canal de Twitch.

Enllaç al vídeo de Youtube

Actor de doblatge

Joan Sanz

El Joan Sanz és l’actor de doblatge que posa veu al Vegeta de Bola de Drac Z. Aquest ha sigut el personatge que més l’ha marcat, ja que amb la seva peculiar manera d’insultar, també va deixar petjada als més joves que veien la sèrie.

Ha posat veu a personatges com el Sr Nakano de Musculman, el Barrufet Poca-traça, en Saldeath de One Piece, El Professor d’Hatori el Ninja o l’urokodaki de Guardians de la nit.

El Joan Sanz ha passat en numbroses ocasions pel nostre programa. Juntament amb el Marc Zanni, és de les persones amb qui més Nits Frikis hem fet.

Enllaç al vídeo de Youtube: La Nit Friki amb Joan Sanz (Fibracat TV)

Enllaç al vídeo de Youtube: La Nit Friki al Starraco Unlimited de Tarragona 2022

Enllaç al vídeo de Youtube: La Nit Friki al Manga Barcelona 2022

Director i actor de doblatge i cantant

Jordi Vila ✝

Director i actor de doblatge i cantant. Aquesta seria la definició més professional que faríem del Jordi Vila, però nosaltres preferim presentar-lo com un amic. Un amic que ens va deixar el mes d’octubre de 2023 i que juntament amb ell, han marxat un munt de veus de la nostra infància. Veus de personatges com Musculator (Musculman), Sembei Norimaki (El Nou Dr-Slump), el Montre Buu, Paragús, Dodoria i molts més de Bola de Drac, en Miyoga (Inuyasha) o en Jimbé de One Piece

El Jordi va passar pel nostre programa juntament amb el Joan Sanz, molt al començament (2020).

Enllaç al pòdcast de La Nit Friki: EP.15 Recordant a Jordi Vila.

Actor i director de doblatge

Josep Mª Mas

El Josep Maria Mas és l’actor de doblatge que ha posat veu al Broly, Turles, Bardock, Musculs i al Follet Tortuga a Bola de drac. Al Follet Tortuga el va fer en el Bola de drac Z KAI a partir de l’any 2011, substituïnt al difunt Vicenç Manel Domènech.

També el reconeixereu per personatges com Spike Spiegel de Cowboy Bebop, el Sanji de One Piece, el Tennosuke de Bobobo o el Toga d’Utena. Tot això i molt més en català

Recentment també ha posat veu a personatges d’anime en català com el Yamu de Black Clover, en Genai a Digimon Adventure o en Yoshino a El Turó de les Roselles (series que també ha dirigit elI).

Va passar pel nostre programa per primer cop l’any 2021 i recentment va venir al Sakura Fest de Gavà juntament amb Montse Puga i Aleix Estadella.

Enllaç al vídeo de Youtube

Actriu de doblatge

Joël Mulachs

La Joël Mulachs és una de les veus que ens ha acompanyat durant la nostra infància en el món de l’anime en català. També l’escoltem habitualment en pel·lícules i sèries i anuncis de Tv.

Us sonarà per posar veu a personatges com el Son Gohan (Bola de drac Z), el Conan Edogawa (El Detectiu Conan), la Sango (Inuyasha) o la Anthy Himemiya d’Utena.

També posa veu habitualment a l’actriu Scarlett Johansson, Rachel McAdams i moltes més en català i castellà.

La Joël va passar per La Nit Friki a finals del 2021 en un directe al nostre canal de Twitch.

Enllaç al vídeo de Youtube

Actriu de doblatge

Laura Monedero

Ha posat veu a actrius com Brie Larsson a Capitana Marvel o Ana de Armas a Ghosting. També ha participat en pel·lícules com El Rey León (Live action 2019), Puñales por la espalda, Noche de bodas, Jumanji: Bienvenidos a la jungla, SpiderMan: Un nuevo universo, The Umbrella Academy, Cristal Oscuro: La Era de la Resistencia o Aves de Presa.

La Laura va passar pel nostre programa el mes d’octubre del 2023, en directe pel nostre canal de Twirch.

Enllaç al vídeo de Youtube

Actor de doblatge

Lluís Posada

El Lluís Posada és l’actor que posa veu a actors com Jim Carrey, Leonardo DiCaprio, Jhonny Depp, Jhon Cusack, Adrien Brody i molts més.

Actualment també dona classes a Polford, l’estudi i escola de doblatge la qual va fundar juntament amb Jordi Brau i Oscar Barberán.

Si parlem de doblatge d’anime en català, podem dir que ha participat en sèries com Simbad el marí o Ghost in the Shell.

Va passar pel nostre programa en un programa gravat presencialment a Itnig (c/Pujades de Barcelona), a l’octubre de 2022.

Enllaç al vídeo de Youtube

Actriu de doblatge

Lourdes Fabrés

La Lourdes Fabrés és una actriu de doblatge i cantant i segur que l’heu escoltat en sèries com Bola de Drac Z Kai, El Detectiu Conan, Jojo’s Bizarre Adventure, My Hero Academia, Steins Gate o Assassination Classroom.

No només es dedica al doblatge sinó que també la podreu veure actuant en diverses obres de teatre i musicals.

La Lourdes va passar pel nostre programa en la segona temporada del pòdcast (març 2024)

Enllaç al vídeo de Youtube

Actor de doblatge i cantant

Marc Gómez

El Marc Gómez va iniciar-se en el món del doblatge al voltant del 2009 i per a nosaltres és un referent en el món dels openings i endings en català, ja que va cantar tots els de Bola de Drac Z KAI per Tv3.

També ha posat veu a personatges com Pennywise a It, Armin a Ataque a los Titanes o en Takagi de El Detectiu Conan.

El Marc Gómez ha passat diverses vegades pel programa, sobretot en els inicis de La Nit Friki, i també juntament amb actors i actrius com Nerea Alfonso o Masumi Mutsuda.

Enllaç al vídeo de Youtube

Actor i director de doblatge

Marc Zanni

Actor i director de doblatge i cofundador de La Nit Friki, ha donat veu a molts personatges d’anime de l’època dels 90-2000 com per exemple en Son Goku de Bola de Drac Z, Hiroshi de Shin Chan, Zoro de One Piece, Sakuragi d’Slam Dunk o Ranma Saotome de Ranma 1/2.

També ha dirigit sèries com Bola de Drac GT, Bola de Drac Z Kai, Els Anells de Poder (Cat/Esp), La Rueda del Tiempo, Ivencible, De Yakuza a amo de casa o el Live Action de Cowboy Bebop.

Ha passat en nombroses ocasions pel programa i també n’és la veu oficial.

Enllaç al vídeo de Youtube

Actror de doblatge

Marcel Navarro

Actor de doblatge que posa veu a personatges com el Tanjiro de Guardians de la Nit, Asta de Black Clover, Kageyama de Haikyu i molts més. Ha fet personatges molt entranyables i cavernaris com en Chaoz a Z KAI i en Whis en les darreres pel·lícules de Bola de Drac que s’han estrenat als cinemes. I l’hem pogut escoltar en animes com Nana, Inazuma Eleven, Bleach, El Detectiu Conan o Blue Dragon. Totes aquestes en català, és clar.

El Marcel va passar pel nostre programa en el Manga Barcelona del 2022 i posteriorment vam anar-lo a visitar a un estudi de doblatge on es doblava Black Clover en català. Un any després, l’hem entrevistat en el pòdcast de La Nit Friki.

Enllaç al vídeo de Youtube de “Com es dobla Black Clover en català”

Actriu i directora de doblatge

Maria Lluïsa Magaña

La Maria Lluïsa Magaña és una actriu i directora de doblatge i la seva veu us sonarà perquè ha doblat a la Xixi de Bola de Drac, també és la Sam d’Espíes de veritat, la Rey Ayanami d‘Evangelion i una de les ombres d’Utena. 

També ha dirigit pel·lícules com Barbie, Els Mitchell contra les màquines, Pinotxo de Giollermo del Toro, Super Mario Bros, el Hobbit o Breaking Bad.

La Maria Lluïsa va passar per La Nit Friki al setembre de 2023, però anteriorment havia sortit fent un petit cameo en el vídeo de “Com es dobla Black Clover en català”

Enllaç al vídeo de Youtube

Actriu de doblatge

Maria Moscardó

Actriu de doblatge que molts reconeixereu per posar veu a la primera veu del Goku petit a Bola de Drac i també al Yajirobai. També ha participat a Dr.Slump (Akane Kimidori), Evangelion (Misato Katsuragi) o a Conan el nen del futur fent de Jimsy. Tots aquests personatges que he mencionat, son en la versió catalana.

Al llarg de la seva carrera també ha treballat en sèries i pel·lícules tant en català com en castellà i ha posat veu a actrius com Hilary Swank, Renée Zellweger o Jada Pinkett entre moltes altres.

La Maria Moscardó va passar pel nostre programa en l’episodi 9 de la primera temporada del pòdcast.

Enllaç al vídeo de Youtube

Actror i músic

Mark Ullod

El Mark Ullod ha posat veu a grans personatges d’anime en català, com l’inspector Kogoro Mouri de El Detectiu Conan, en Kuwabara de Yu Yu Hakusho o en Jimbé de One Piece.

També l’haureu escoltat a Vaiana de Disney, posant veu al Maui, a Space Jam: Noves llegendes, posant veu al protagonista Lebron James, a Els Anells de Poder de Prime Video, posant la veu a Pharazon o a Umbrella Academy fent de Luther.

El Mark va passar pel nostre programa al 2021 en un directe al canal de Twitch i també en l’episodi 11 de la primera temporada del pòdcast.

Enllaç al vídeo de Youtube amb Mark Ullod

Actriu de doblatge

Marta Barbarà

La Marta Barbarà és una actriu amb una extensa carrera i a part d’un munt d’animes en català, ha posat veu en moltíssimes produccions de cinema, sèries i també a personatges protagonistes de Disney.

La reconeixereu per ser la veu del Krilín de Bola de Drac, el Sushi, en Fly, la Botan, la Shampoo i la Mari Makinami en català.

Si veieu les pel·lícules d’animació d’Aladdin, El Rey León, el Geperut de Notre Dame o Pocahontas, l’escoltareu posant veu a Jasmín, Nala, Esmeralda i Pocahontas. També podem afegir el personatge Sisu de Raya i lúltim drac, Anastasia i l’Anita de 101 Dàlmates.

També posa veu a actrius com Eva Green, Selma Blair i a l’Scarlett Johansson (sobretot en català).

Va passar pel nostre programa en un directe pel nostre canal de Twitch a l’octubre de 2021.

Enllaç al vídeo de Youtube

Actriu de doblatge

Marta Rodríguez

Actriu de doblatge que ha posat veu a personatges com Yona, la protagonista de Yona: Princesa de l’alba, la Yolei a Digimon o la Sally de Black Clover.

Ha fet també personatges en franquícies com Black Clover, Bola de Drac (les pel·lícules), El Detectiu Conan, Belle, Avatar: l’últim mestre de l’aire o Barbie.

A la Marta l’hem enxampada en un parell d’ocasions davant del faristol, mentre doblava algun anime en català com Yona o Digimon.

Enllaç al vídeo de “Com es dobla Yona: Princesa de l’alba” en català

Enllaç al vídeo de “Com es dobla Digimon Adventure 02” en català

Actriu de doblatge

Marta Ullod

Marta Ullod, actriu de doblatge coneguda per se la veu de la Sakura (Sakura la caçadora de cartes), la Marinera Lluna (Sailor Moon), la Tooru de Fruits Basket, la Beauty de Bobobo, la Yukino de Kare Kano i la Akane Tendo de Ranma 1/2 entre molts altres.

La Marta ha passat per La Nit Friki en una ocasió i va ser presencialment a la sala de coworking Itnig, el febrer de 2023.

Enllaç al vídeo de Youtube amb Marta Ullod

Actor de doblatge

Masumi Mutsuda

Actor de doblatge que ha posat veu a personatges com Yuno a Black Clover, l’Uchiha a Naruto, Tapion a Bola de Drac Z, en Matsuda a Death Note o l’Akiteru a Haikyu en català.

També posa la veu habitualment i en català a actors com Ezra Miller o Daniel Radcliffe i ha participat en sèries i pel·lícules com Harry Potter, Avatar: l’últim mestre de l’aire, El regne del planeta dels simis, Dr.Who, The Boys o Spider-man: creuant el multivers.

El Masumi ha passat per La Nit Friki en dues ocasions. La primera va ser en directe per Twitch, acompanyat pel Marc Gómez i la Nerea Alfonso i després va assistir al Manga Barcelona del 2022 en una xerrada sobre doblatge, juntament amb Montse Puga, Elisabet Bargalló i Iván Priego.

La Nit Friki amb Masumi Mutsuda, Marc Gómez i Nerea Alfonso

La Nit Friki al Manga Barcelona 2022

Actriu

Montse Puga

La Montse Puga és coneguda sobretot per ser la Noti del Club Super3. 

També la podreu reconeixer per ser la veu de la Nico Robin de One Piece en català, la Jodie Starling a El Detectiu Conan, la Kyoko Honda a Fruits Basket o la Sra Hirugashi a Inuyasha.

Hem comptat amb la Montse en nombroses ocasions al programa. La primera vegada va ser al 2022 en directe al Twitch, però després ens ha acompanyat al Tarraco Manga de Tarragona (2022), Manga Barcelona (2023), a la Super Nit Friki del Super3 i el Sakura Fest de Gavà al 2024.

Enllaç al vídeo de Youtube “La Nit Friki amb Montse Puga”

Enllaç al vídeo de “La Nit Friki al Tarraco Manga: Especial One Piece”

Enllaç al vídeo de “La Nit Friki al Sakura Fest 2024: Els actors de One Piece”

Actriu de doblatge

Mònica Padrós

La Mònica Padrós ha posat veu a personatges com Son Goku petit (a partir de l’episodi 27) de Bola de Drac en català i l’Arale de Dr.Slump en castellà.

En animes també l’hem escoltat posant veu a Georgie, E Detectiu Conan, One Piece, Digimon, Guardians de la Nit, Idol Nagisa, Yu Yu Hakusho o Nana en català. També ha posat la veu a l’Anna de Les tres bessones i al Calimero.

Va passar pel nostre programa al maig de 2023, en un dels nostres directes de Twitch.

Enllaç al vídeo de Youtube amb Mònica Padrós

Actriu de doblatge

Nerea Alfonso

Actriu de doblatge que els fans de Naruto i del videojoc Zelda, reconeixeran per ser les veus de la Sakura i princesa Zelda respectivament. D’anime també ha posat veu a la Mire de Buscant La Màgica Doremi.

La Nerea ha posat veu a la Daisy Ridley (Rei a Star Wars) en els episodis 7, 8 i 9 en català.

També l’haureu escoltat en sèries com Ojo de Halcón, The Boys, Tokyo Vice, Els Anells de Poder, La Rueda del Tiempo, Andor, Assassination Classroom o El Món genial de Tom Gates. I en pel·lícules com Josee, el tigre i els peixos, Els Mitchel contra les màquines o Red. 

La Nerea ha passat en varies ocasions per La Nit Friki. De fet, ella va ser la primera actriu de doblatge a qui vam entrevistar i va ser al maig del 2021 en directe a Twitch.

La Nit Friki amb Masumi Mutsuda, Marc Gómez i Nerea Alfonso

La Nit Friki al Manga Barcelona 2022

Actriu de doblatge

Neus Sendra

La Neus Sendra és actriu de doblatge i la coneixereu per ser la veu del Tony Tony Chopper de One Piece en català.

També la sentireu com a narradora de la sèrie Georgie, a Nana, Bleach, Keroro, Bobobo o Capità Harlock.

Va passar pel nostre programa en directe a Twitch, al desembre del 2023.

Enllaç al vídeo de “La Nit Friki amb Neus Sendra”

Divulgador de manga i anime

Oriol Estrada

Oriol Estrada i Rangil, de Mataró i promotor del hashtag #PutaRenfe.

L’Oriol és divulgador de Manga i Anime i ha sigut l’impulsador de l’Espai Daruma a Daruma serveis lingüístics.

Des de fa uns anys que és assessor de continguts del Manga Barcelona (Conegut popularment com Saló del Manga de Barcelona) i també ha tret algunes publicacions com Songokumania: El big-bang del manga o 501 Mangas.

Tot això sense deixar enrrere el seu llarg currículum com a Vloguer a Youtube i la web L’arcadia de Urias.

Va passar pel programa conduït pel Dac, el Més enllà de La Nit Friki el mes d’abril del 2023

Enllaç al vídeo de Youtube amb el Capità Urias

Actor de doblatge

Óscar Muñoz

L’Óscar Muñoz és actor de doblatge amb una trajectòria molt llarga davant del faristol. Va començar com a tècnic de so i després de preparar-se un parell de takes ell mateix, va començar la seva carrera com actor.

Segur que el reconeixereu per posar veu a Elijah Wood (Frodo a El Senyor dels anells) o Hayden Christensen (Anakin Skywalker a Star wars ep.2 i 3).

De personatges d’anime n’ha doblat un munt, com per exemple en Shinichi Kudo de El Detectiu Conan, en Yamcha de Bola de Drac, el Shanks de One Piece, el Kurama de Yu Yu Hakusho o el Kyo Somha de Fruits Basket. També podeu sentir la seva veu a Bobobo, Escaflowne, Inuyasha, Ranma 1/2, Utena, Els 12 regnes o Guardians de la nit.

L’Óscar ha passat pel programa en nombroses ocasions. Fins i tot en el pòdcast de La Nit Friki i sobretot en esdeveniments.

La Nit Friki amb Óscar Muñoz i Mark Ullod al CÒMIC MARTORELL

La Nit Friki al CREAFEST 2022 amb Óscar Muñoz i Gerry Núñez

Actor de doblatge

Pau López

Actor  de doblatge i aficionat a la fotografia, el Pau López ha interpretat a personatges com en Klaus de Black Clover en català, en Hawkmon de Digimon 02 o en Tsukasa de Dr.Stone.

Si us passeu pel seu perfil d’instagram podreu veure fotografies de les veus de la vostra vida. Creieu-nos que val la pena entrar-hi.

Al Pau el vam poder enxampar en la gravació de Digimon Adventures 02, després de fer els seus takes a Sik Studio.

Enllaç al vídeo de Youtube

Actor de doblatge

Pep Papell

El Pep Papell és actor de doblatge i ha aposat veu a personatges com el Luigi a la nova pel·lícula de Super Mario Bros, l’entrenador Keishin de Haikyu!!, Lagus a Black Clover, Maya a Yona: Princesa de l’alba o Gabumon a Digimon Adventure.

En castellà sol ser la veu habitual de l’actor Amir Arison i també el sentireu a Jersey Boys, Rio 1 i 2, Los pingüinos de Madagascar o Exodus:Dioses y reyes.

També l’haureu escoltat en pel·lícules i sèries com Avatar: l’últim mestre de l’aire, Barbie, Nimona, Jack Ryan, Oddballs o Space Jam: noves llegendes en català.

Vam entrevistar-lo en l’episodi 10 de la primera temporada del pòdcast de La Nit Friki.

 

Director artístic a Grupo Planeta (1984-2006)

Pere Olivé

El Pere Olivé va ser director artístic de Grupo Planeta entre els anys 1984 i 2006.

Ha participat en obres com Shin chan, Fly, Bola de Drac, Alita, Doraemon, Los caballeros del Zodiaco i moltes més.

En el vídeo que vam gravar, ens explica curiositats de com es van crear les tipografies dels manga més famosos o fins i tot qui va crear aquestes “fonts”. Us direm a mode d’spoiler, que en aquella època no hi havia opció de fer-ho amb ordinador ni programes de disseny gràfic.

Vam gravar la càpsula del Més enllà de La Nit Friki amb Pere Olivé al juliol de 2023 a la sala Itnig del c/Pujades de Barcelona.

Vídeo Més enllà de La Nit Friki amb Pere Olivé

Actor i director de doblatge

Ramon Hernàndez

El Ramon Hernàndez és actor de doblatge i segur que el reconeixereu per ser la veu del Don Patch a Bobobo, en Paikuhan a Bola de drac Z o en Ryota d’Slam Dunk.

Ha dirigit sèries com Cobra Kai, Stranger Things, El hombre en el castillo i A tres metros sobre el cielo.

A part de doblatge, el Ramon és periodista i porta molts anys vinculat al món de la comunicació, com per exemple Tv3, Catalunya Radio, Betevé o Radio Sitges.

Va passar pel nostre programa en directe a Twitch juntament amb l’Eva Lluch a l’abril del 2023 i en el pòdcast de La Nit Friki en l’episodi 6 de la segona temporada.

Enllaç al vídeo de “La Nit Friki amb Ramon Hernàndez i Eva lluch”

El Petri del Club Super3

Ramon Peris-March

El Ramon Peris és actualment … i el recordareu per ser el Petri del Club Super3.

Va passar pel nostre programa al novembre de 2021, en un dels nostres directes de Twitch i posteriorment l’hem tingut presencialment a l’esdeveniment que vam fer de La Super Nit Friki amb alguns dels actors de la primera generació del Super3.

Enllaç al vídeo de Youtube amb Ramon Peris

Actor de doblatge

Raül Llorens

El Raül Llorens és un actor de doblatge amb llarga trajectòria i segur que el reconeixereu per ser la veu del segon Cor Petit a Bola de Drac Z i Bola de drac GT o en Vash l’Estampida de Trigun en català.

és la veu habitual del Chris Evans, Ashton Kutcher o Orlando Bloom en castellà i per això l’haureu sentit en pel·lícules com Piratas del Caribe, Los Vengadores, Capitán América i Buzz Lightyear en la nova pel·lícula Litghyear.

El Raül va passar per La Nit Friki durant el mes de setembre del 2022. Vam fer el programa en diferit perquè va enganxar al Magori de vacances i no vam poder fer directe a Twitch.

La Nit Friki amb Raül Llorens

Actor

Roger Pera

El Roger Pera és un actor que a part de doblatge ha fet cinema i teatre. Sobretot molt de teatre igual que el seu pare, Joan Pera.

El Roger posa veu habitualment a actors com Tobey Maguire, Justin Batha o Eddie Redmayne.

El reconeixereu també per ser la veu dels personatges L de Death Note, Muzan de Guardians de la Nit, el Tanaka de Haikyuu o en Toru Amuro de El Detectiu Conan.

En el teatre l’haureu pogut veure en obres com Èxit, Orgasmos i Orgasmos 2, Coitus: la comédia o Germans de Sang. i a la gran pantalla, en llargmetratges com El Metralla

Vam entrevistar al Roger Pera en el pòdcast de La Nit Friki el mes de gener de 2024.

Actor de doblatge

Sergi Mani

El Sergi Mani és un actor de doblatge que ha posat veu a personatges com el Matt Ishida de Digimon, el Asahi de Haikyu!!, en Rades de Black Clover o en Kabuto de Naruto en català.

També ha participat en pel·lícules i sèries com Los amos del aire, La Casa del Dragón, Scream 6, Gen V, Fear The Walking Dead, Wonka, Cobra Kai, El Juego del calamar, Barbie o Avatar: lúltim mestre de l’aire.

El Sergi Mani vam entrevistar-lo en la càpsula de La Nit Friki de “com es dobla Yona: Princesa de l’alba en catala”.

Enllaç al vídeo de “Com es dobla Yona en català”

Actor de Doblatge

Sergio Olmo

Sergio Olmo és un actor de doblatge que ha interpretat a personatges com Miles Morales (Spider-man: Un nuevo universo i Spider-man: Cruzando el multiverso).

També ha posat veu al company inseparable de Peter Parker, en Ned Leeds a les noves pel·lis de Spider-man de Tom Holand, al personatge Trevor Spengler de Cazafantasmas: Más allá i Imperio helado, a Spider de Avatar: El sentido del agua o a Jakaerys Velaryon de La Casa del Dragón.

Si sou més d’anime segur que heu sentit al Sergio fent els personatges Todoroki de My Hero Academia, Sugawara de Haikyu!! o en Finral de Black Clover en català.

Vam gravar el pòdcast amb Sergio Olmo al març de 2023. Concretament en l’episodi 8 de la primera temporada.

Actor de doblatge

Toni Mora

Al Toni Mora el sentireu en sèries i pel·lícules on apareixin els actors Jason Bateman, Edgar Ramírez o Bobby Cannavale. També el sentireu obres com Yellowstone, Silo, Avatar: El sentido del agua, The Batman, Barbie o Elvis.

D’anime també n’ha fet un munti el podreu escoltar fent el Kakashi de Naruto, el Kogure d’Slam Dunk, el Samurai sense nom o en Daiki a Kuroko i el bàsquet.

Va passar pel pòdcast de La Nit Friki en l’episodi 12, el primer de la segona temporada.

Productor musical i cantant

Toni Ten

Toni Ten, conegut en el món de l’animació per ser la veu del opening i endings de Bola de Drac Gt.

També ha produït musicalment programes com Tu Cara me suena, El Número 1, Operación Triumfo, Polònia, Lluvia de estrellas o el disc de La Marató de Tv3.

Ha treballat amb artistes com Shakira, Lady Gaga, Black Eye Peace, David Bisbal, Rosario Flores o Sonia y Selena (Yo quiero bailar).

Vam entrevistar-lo a La Nit Friki el mes de maig de 2023 en directe al nostre canal de Twitch.

Vídeo a Youtube de “La Nit Friki amb Toni Ten”

Actriu i cantant

Txell Sota

La Txell Sota és actriu i cantant i la reconeixereu per papers com el Kirimaru de Rantaro, la Sato de El Detectiu Conan, la Sumomo a Keroro o la Keiko de Shin chan en català.

També l’heu escoltat en openings i endings com One Piece, Rantaro, Kimagure Orange Road, Inuyasha, Idol Nagisa o Fushigi Yugi també en català.

La Txell va passar pel programa, juntament amb les Younenki Music, el mes de novembre de 2022. Dividint el seu programa en 4 parts de 20′ (aprox) per ser emeses al canal de tv Fibracat Tv.

Vídeo “La Nit Friki amb Txell Sota part 1/4”

Actriu

Victòria Pagès

La Victòria Pagès és actriu i segur que la reconeixereu per papers com la primera Nets del Club Super3, la Meritxell de Oh! Europa i Oh! Espanya, la Carme de El Cor de la Ciutat o la Lina de Moebius. També ha participat en sèries com Sitges, Merlí, Nit i Dia o Com Si fos ahir.

La seva veu l’haureu escoltat en pel·lícules o sèries com Les Fabuloses Tortugues Ninja (April O’Neal), Cowboy Bebop (Julia), Capità Harlock (Emeraldas) o Tarzan de Disney, fent la Jane en català.

Va passar pel programa el mes de novembre de 2022 i el seu programa es va emetre per Fibracat Tv. Al març de 2024 va assistir a la Súper Nit Friki que vam organitzar amb els actors de la primera generació del Super3.

Vídeo a Youtube de “La Nit Friki amb Victòria Pagès (part 1 de 2)”

Vídeo a Youtube de “La Súper Nit Friki del Super3”

Actor de doblatge

Xavier Casan

El Xavier Casan és actor de doblatge i la seva veu la coneixereu per ser el Brook de One Piece, en Kenshin Kimura de Kenshin, en Heppokomaru de Bobobo o en Baby de Bola de Drac GT.

També l’heu escoltat en pelis o series com 007:Spectre, Shakespeare in Love, Black Cover, Guardians de la Nit, El sisè sentit o Kong i la Illa Calavera en català.

Va passar per La Nit Friki en directe en el nostre canal de Twitch, al febrer de 2023.

Enllaç al vídeo de “La Nit Friki amb Xavier Casan”

Actor de doblatge i cantant

Xavi Fernández

Actor de doblatge i cantant, el Xavi Fernández ha donat veu al Cor Petit de Bola de Drac Z, Z Kai i pel·lícules en català. També l’haureu escoltat en pel·lícules com Los Vengadores, interpretant a Mark Rufallo (Bruce Banner) i sèries com El Mentalista, Dr, Who i moltes més

El podrem veure i escoltar molt sovint en musicals com El Barbero de Sevilla, Cançó d’amor i guerra i molts més.

El Xavi va passar pel nostre programa el 22 de febrer de 2022 en directe al canal de twitch de La Nit Friki. Posteriorment el programa es va emetre a FibracatTV.

Enllaç al vídeo de Youtube

ahdfhafha
2