Skip to main content

Ha arribat el moment de tornar a ser petits. A La Nit Friki hem perdut el nord i ens hem proposat que per una estona puguis gaudir d’una xerrada amb els actors i actrius del Cub Super3.

Per aquest motiu el dissabte dia 2 de març a les 12:00h, hem preparat una xerrada amb els 5 membres del Club Super3. El Petri, la Noti, la Nets, la Ruïnosa i el Tomàtic.

Volem que pugueu venir i disfrutar-ho en persona i per això hem llogat la sala gran del coworking Itnig situada al c/ Pujades, número 100 de Barcelona. La sala té un aforament màxim de 115 persones.

Per aquest motiu hem posat a la venda les entrades. Així que si no us voleu quedar fora,  ja podeu comprar la vostra clicant aquí.

  • Dissabte 2 de març de 2024
  • 12:00h
  • c/Pujades, 100 (Coworking Itnig) Barcelona

Tots els diners recaptats amb la venda d’entrades aniran destinats a cobrir les despeses de lloguer de la sala i materials.

Després de la xerrada hi haurà ronda de preguntes i respostes i també us podreu fer fotos amb els actors i actrius. El Ramon Peris-March, la Montse Puga, la Victòria Pagès, l’Anna Casas i el Ferran Albiol. Ells son el Petri, la Noti, la Nets, la Ruïnosa i el Tomàtic respectivament.

  • La durada aproximada de l’esdeveniment serà d’una hora i mitja.

Recordeu que també hi haurà un sorteig amb productes relacionats amb el manga i l’anime en català. Com participar-hi? Doncs no cal preucupar-se perquè un cop allà us explicarem com confirmar la vostra participació en el sorteig.

A l’hora de comprar l’entrada tindreu dues opcions.

En cas d’adquirir l’entrada amb pòster, aquest se us entregarà in situ el mateix dia i podreu demanar als actors i actrius que us el signin, si voleu.

Dibuix: David Alcalá (DAC)
Color: Marc Godoy (Magori Art)

IMPORTANT!

Per poder entrar a la sala ens haureu d’ensenyar el mail amb el número i DNI de qui ha fet la comanda.

També serà necessari que tots els assistents ensenyin el seu DNI a l’entrar (menors de 14 anys no és necessari).
Els seients no son numerats.

Comparteix aquest post

Leave a Reply