Skip to main content

Ets fan de l’anime en català i t’agrada Haikyuu!!? Vols disfrutar d’una experiència única, diferent en 4DX  i en exclusiva? Doncs des de La Nit Friki farem la presentació de la pel·lícula “HAIKYU!! Batalla als contenidors” als cinemes Filmax Gran Via i comptarem amb convidats molt especials. Concretament amb els actors de doblatge en català de la pel·lícula.

Farem la presentació dels actors i parlarem sobre com s’ha fet el doblatge d’aquesta pel·lícula i després, els actors respondran preguntes del públic abans de la projecció.

L’esdeveniment consta de 2 projeccions de la pel·lícula “Haikyuu: Batalla als Contenidors” en doblatge català, en format 4DX i una duració aproximada de 85 minuts.

En totes dues sessions es farà el mateix, així que teniu marge de mitja hora per escullir la que més us convingui.

  • Sessió 19:30h – Sala 3.
  • Sessió 20:00h – Sala 5.

Aconsegueix la teva entrada clicant aquí.

Com hem dit, comptarem amb la presencia dels protagonistes de la pel·lícula i aquests son l’Iván Priego Posada (Hinata), el Marcel Navarro (Kageyama), el Sergi Mani (Asahi), el Sergio Olmo (Sugawara), en Pep Papell (entrenador Keishin), el Marcos de la Calle (Yamaguchi), el Jaume Cuartero (Yamamoto), el Lluís Torrelles (Inouka) i el David Garcia Llop que fa la veu del Fukunaga.

Tots ells seran allà i podreu gaudir d0una estoneta amb ells i fins i tot fer-lis alguna pregunta en la ronda de precs i preguntes abans de la peli.

No perdis l’oportunitat de veure la pel·licula i agafa ja la teva entrada. Informem que el format 4DX significa que les butaques estan dotades d’efectes físics per fer d’aquesta experiència, un moment únic.

 

INFO RESUMIDA DE L’ESDEVENIMENT:

  • Presentacions de La Nit Friki amb els actors de doblatge en català, de la pel·lícula “Haikyuu: Batalla als contenidors”
  • Projecció de les pel·lícules.
  • Data: Divendres 31 de maig de 2024
  • Horari: 19:30h i 20:00h
  • Lloc: Cinemes Filmax de Gran Via.

ENTRADES JA A LA VENDA!!!

Comparteix aquest post

Leave a Reply