Skip to main content

Durant l’edició d’enguany, a diferènca d’anteriors anys, La Nit Friki només hem tingut dues activitats/xerrades. Això ha permès que els diferents membres poguessim veure i assistir a xerrades, concerts, presentacions i demés activitats. El fet de que aquest any no tinguéssim un estand de Fanzine, ha fet que poguem estar més per tothom que ens han volgut saludar, però per contra, altres han pensat que no hi seríem, quan en realitat hi hem sigut cada dia.

  • Dijous 7 de desembre: “Els spoilers: Com sobreviure’ls i no morir en l’intent”Juntament amb les noies del pòdcast Les Lladres del Temps, xerrarem amb alguns dels actors i actrius de doblatge més joves.
  • Diumenge 10 de desembre: “Bola de Drac i One Piece: Nostàlgia i aventures” Xerrem amb els actors i actrius de doblatge de Bola de Drac i One Piece en català.

 

La Nit Friki al Manga Barcelona

El dijous a les 18:30h a la sala Kitsune vam parlar dels spoilers. Les membres de Les Lladres del Temps van preparar una petitat dinàmica on els actors i públic interactuessin plegats.

Els nostres convidats van ser l’Estel Tort (veu de la Galadriel), la Marta Rodríguez (veu de la Yona en català), el Jaume Cuartero (veu del Bakugo en català) i el Sergio Olmo (veu del Miles Morales “Spider-man”).
Amb qui millor que ells per parlar sobre els spoilers, quan el seu dia a dia a la feina n’està minat?

Sala Kitsune. La Nit Friki, Les Lladres del Temps i actors i actrius de doblatge

El diumenge dia 10 va ser el dia més esperat per a molts fans de Bola de Drac i One Piece. Des de la zona del Manga Stream s’emitia en directe pel canal de Twitch del MangaBarcelona, tot el que s’hi feia, de manera que tots i totes els que no van poder-hi assistir, ho van poder veure online.
La Nit Friki va començar amb les Younenki Music. La Cristina i la Laia ens van cantar un mashup amb openings de Bola de drac i One Piece en directe i van ser les encarregades de donar pas als membres del programa. Seguidament vam fer pujar als actors i actrius de doblatge en català, que van posar veu a la majoria de personatges dels anys 90 i 2000. Parlem de Elisabet Bargaló, Aleix Estadella, Domènec Farell i Marc Zanni. La Nami, Ace, Buggy i Zoro, respectivament.

Després de comentar la situació sobre el doblatge d’anime en català i de si voldrien o no, doblar nous episodis d’aquestes franquicies, van llegir un petit guió inventat, on el Dac va deixar fluir la imaginació i va barrejar els mons de Bola de Drac i One Piece. De manera que vam poder escoltar en un mateix episodi, al Goku, Zoro, Ace, Trunks, Buggy, Freezer, la Nami i en Son Goten. Això va ser màgia i fantasia per a molts i esperem que ho gaudissin tant com nosaltres.

Zona Manga Stream. La Nit Friki amb els actors i actrius de doblatge en català.

Després de la lectura d’aquest guió, les Younenki Music van tornar a pujar a l’escenari per acabar de rematar la feina i ens van deleitar amb un altre mashup, però aquest cop amb dos dels endings més mítics. Memories de One Piece i Vull viure d’aventures de Bola de Drac.

Les Younenki Music cantant al final de la La Nit Friki.

Com hem comentat abans, durant els 4 dies de saló hem vist i saludat a varies persones i si voleu saber qui son, us convidem a que entreu a la secció “Galeries”. Allà podeu veure totes les nostres fotos i també clicant aquí.

Comparteix aquest post

3 Comments

Leave a Reply