Skip to main content

Aquest any va ser la 3ra edició del Sakura Fest de Gavà i La Nit Friki també hi va participar. Aquesta vegada amb una xerrada a l’aire lliure amb actor de doblatge de One Piece. Però abans, deixeu que us expliquem què hi vam fer i què vam veure pels carrers de Gavà en aquest Sakura Fest.

Només arribar ja vam entaular-nos tota la colla de La Nit Friki, Les Lladres del Temps i els actors de doblatge Josep Maria Mas, Montse Puga, Iván Priego i Sergio Olmo. Les Younenki Music també corrien per allà però havien de fer proves de so, perquè a les 15:00 començava el seu concert i tampoc ens el volíem perdre.

La taula de Les Lladres del Temps i La Nit Friki

La resta de membres de La Nit Friki i els actors de doblatge.

I després de dinar comencem la ruta.

  • A les 3 de la tarda cantaven les Younenki Music a l’escenari situat a la plaça Torre Lluc i com sempre, van meravellar-nos amb un espectacle plè de medleys i covers en català.
  • A les 16h, Les Lladres del Temps tenien un Quiz de bandes sonores d’animes, preparat per a tots els assistents a la plaça Major de Gavà, just davant de la Casa Gran.
  • Després a les 17h començàvem La Nit Friki amb els actors Josep Maria Mas, Aleix Estadella i la Montse Puga. Quina fantasia de veus, tot plegat.

Podeu veure el vídeo de la xerrada en el nostre canal de Youtube clicant aquí.

En el concert de les Younenki Music van sonar temacles com Cowboy Bebop, Bola de Drac, Slam Dunk, Sakura, Your Name, Bobobo, One Piece, My Hero Academia i moltes més en català com Fly, Lucky Luck o Mazinger Z. Van pujar també alguns membres de La Kame Band i van cantar juntament amb les Younenki, l’òpening 1 de Bola de drac. Molt cavernari tot plegat i ho vam disfrutar molt.

Dibuix de les Younenki Music fet pel Dac.

Després del concert, tocava correr per no perdre’ns el Quiz de Les Lladres del Temps. El Magori i el Dac van arribar tard per poder-hi participar amb la aplicació del Kahoot, però va ser divertit igualment. Van repartir premis entre els guanyadors, els quals eren productes de Norma Editorial, Arechi Manga, MilkyWay ediciones i la sèrie de Kare Kano en DVD de Selecta Visión. Uns premis espectaculars que podieu aconseguir si participaveu en el Kahoot.

La Jinx i la Links a la part esquerra de la imatge i el públic de la plaça major mentres feien el Quiz.

Arriba l’hora de La Nit Friki i no ens vam fer esperar. De seguida que van pujar els actors a l’escenari vam começar amb la bateria de preguntes i després de respondre les del públic, us teníem preparada una sorpresa. La lectura d’un guió inventat pel Dac en el qual els actors interpretarien els seus personatges de One Piece, l’Ace, la Nico Robin i el Sanji. Hem de donar les gràcies al Marc Zanni per fer-nos la veu en off d’aquest episodi, ja que la figura del narrador ens ajuda a ubicar-nos en l’escena. Realment, tal i com diem en el vídeo després de la xerrada, fer una lectura posant veu a un personatge sense veure’l, no és gens fàcil i des d’aquí els hi volem agraïr als actors i a l’actriu, la seva predisposició davant les dificultats que suposa fer-ho en directe. Moltes gràcies.

D’esquerra a dreta: Dac, Jayce, Aleix Estadella, Montse Puga, Josep Maria Mas i Magori.

I aquest va ser el nostre tour pel Sakura Fest de Gavà. No vam poder quedar-nos al concert que La Kame Band feia a les 19h perquè teníem compromisos amb els actors. Però sabem del cert que els hi va anar espectaculament bé i des d’aquí els hi enviem una forta abraçada.

Recordeu que tant a les xarxes socials de les Younenki Music com de Les Lladres del Temps, podreu trobar tot el seu contingut i info de propers esdeveniments on assistiran.

També podeu veure totes les fotos que vam fer clicant aquí.

Comparteix aquest post

Leave a Reply