Skip to main content

El passat dia 31 de maig, La Nit Friki vam organitzar una estrena de la pel·lícula Haikyuu: Batalla dels contenidors als cinemes Filmax Gran via.
Un film molt esperat, degut a la repercussió que es va generar durant l’emissió al SX3, cosa que ha fet que la sèrie hagi tingut un gran èxit entre el públic més jove (i no tan jove).

Aquesta pel·lícula és la continuació de l’anime i ens explica el partit entre el Karasuno i el Nekoma. Dos equips que sempre han tingut una forta rivalitat i admiració entre ells al llarg de la sèrie.

La pel·lícula va ser en 4DX. Seients amb moviment i una infinitat de sensacions durant la projecció. També ens hi acompanyaven una desena d’actors de doblatge que han participat en la pel·lícula.

Iván Priego (Shoyo Hinata), Marcel Navarro (Tobio Kageyama), Sergio Olmo (Sugawara), Sergi Mani (Asahi Azumane), Marcos De la Calle (Yamaguchi), Pep Papell (Entrenador Keishin), Jaume Cuartero (Yamamoto), Lluis Torrelles (Inuoka) i David García Llop (Fukunaga).

Els actors de doblatge preparats per fer la presentació de la pel·lícula als cinemes Filmax Gran Via.

Des de La Nit Friki es va obsequiar a tots els assistents amb un adhesiu exclusiu i limitat per a l’ocasió.

Aquest dia es van fer dues sessions en 4DX. Una a les 19:30 i l’altre a les 20:00. En Magori, la Jayce van presentar als actors mentres el mestre Dac s’encarregava de que a ningú li faltés l’adhesiu.

Els hi vam fer un parell de preguntes als actors, ja que la resposta la teníem que multiplicar per 9 respostes i no anàvem massa sobrats de temps. Tot i així hi va haver temps per respondre les preguntes del públic.

En Magori amb els actors de doblatge, el Dac i la Jayce mentre els actors responien les preguntes del públic.

De cop, quan ja duiem uns 25 minuts de xerrera entre els actors i el públic, es van apagar els llums i va començar la pel·lícula. Un cop asseguts, els seients no paraven de moure’s i és que l’acció de les jugades era constant. El públic va gaudir de dos equips rivals que ho donaven tot a la pista. Fins i tot podies sentir l’aire a la cara cada vegada que feien una esmaixada o fins i tot l’aigua quan els jugadors es mullaven la cara.

Després de veure la pel·lícula, molts assistents es van quedar a la sortida per poder demanar la signatura dels seus personatges preferits, als actors de doblatge.

El Marcos De La Calle (veu del Yamaguchi) signant el còmic de Haikyu a un fan, recolzant-se a l’esquena del Dac

Si vodeu veure totes les fotos que vam fer durant l’esdeveniment, les podeu veure clicant aquí.

 

I per acabar la jornada i no perdre el costum, la colla de La Nit Friki vam acabar sopant amb els actors. I si, va caure una foto per inmortalitzar el moment, cosa que no sempre passa perquè ens n’oblidem.

Part de la Família de La Nit Friki i els actors de doblatge a la sortida del restaurant situat al centre comercial de Gran Via 2

Comparteix aquest post

Leave a Reply