Skip to main content

En aquest post us farem cinc cèntims de com va ser i com va anar la Súper Nit Friki amb part dels actors del Club Súper3 de la primera generació. El Petri, la Noti, la Nets, el Tomàtic i la Ruïnosa van pujar a l’escenari per fer-nos tornar al passat i gaudir de les seves experiències i vivències de l’època amb el Super3.

Vam iniciar l’esdeveniment amb el vídeo de la careta de la primera emissió del Super3. Un fragment de menys d’un minut que tots van aplaudir i que va anar lligat amb l’entrada dels actors a sala.

Durant la xerrada vam posar diferents vídeos per recordar moments i activitats que es feien en el club i els vídeos son les següents:

  • Presentació dels personatges: Mostra de petits sketchs dels actors i personatges. A part de la Nets, la Noti, el Petri, el Tomàtic i la Ruïnosa, també van sortir el Flash, Top i Buf acompanyats d’uns Megatxis.
  • La febre de les pantalles verdes: El Club Super3 va ser un dels primers programes infantils en utilitzar de forma recurrent, els cromas. Fins arribar al punt de fer que els actors interactuessin amb els personatges d’animació de les sèries que s’emetien aleshores.
  • Què passava quan trepitjaven el món real: En aquestes imatges vam veure com el Petri signava autògrafs a centenars de nens i nenes i després es llençava en petriparacaigudes. Seguia un fragment del dia en que la Noti, la Nets i el Petri van anar al Camp Nou a gravar un vídeo per la Marató de Tv3 amb els jugadors del Barça. Parlem de principis dels 90, on podem veure-hi a Ronaldo, Sergi Barjuan, Ferrer i Vitor Baía. “Fes un gol per La Marató“, aquest era el lema de l’anunci.

La xerrada va ser a porta tancada i amb entrades limitades degut a l’aforament de la sala. Es van vendre totes les entrades.

D’esquerra a dreta en la foto: Anna Casas, Dac, Ferran Albiol, Victòria Pagès, Ramon Peris-March, Montse Puga, Jayce i Magori.

Els actors i actrius van explicar moltes vivències i curiositats que van viure mentre gravaven els episodis del Super3. El Feran Albiol (veu del tomàtic) va explicar un parell de curiositats sobre els missatges que rebien, que la resta de companys no sabien. Parlem de missatges de veu picantons. L’Anna Casas (Ruïnosa) també va explicar quina va ser la seva experiència al llençar-se en paracaigudes amb el “maromo” i creieu-nos si us diem que al instructor no li va fer massa gràcia. Això si, ella va demostrar que és la reina del glamour. La Victòria Pagès (Nets) va repetir la mateixa frase que ja havia dit anteriorment a La Nit Friki, que “a la canalla, les coses els hi queden gravades a foc

Una curiositat que segurament no conegueu és que: Recordeu el personatge del Dino? Doncs qui hi anava dins, era el Ferran Albiol. I si, li suposava una tortura moure’s amb aquell trasto posat.

Foto feta des de primera fila, amb el Tomàtic ben exposat i la resta de protagonistes asseguts sota la pantalla amb el logo de La Nit Friki.

Podeu veure més fotos de l’esdeveniment clicant aquí.

Comparteix aquest post

Leave a Reply